Jag hoppas att kommande studiedag skall vara givande för samtliga. Här kommer ett tips som kan underlätta undervisningen.

Jag har använt mig av en google app i google chrome som heter todo.ly och är en ”Att göra lista” på nätet. Under rubriken Projects kan man ha flera olika ”att göra listor” som i sin tur kan vara indelad under olika kategorier. Under work har jag sådant som hör till jobbet, t.ex. sådant jag skall kopiera upp, lektioner jag skall planera och dylikt. Sedan kan jag ha flera olika kategorier som jag kan använda för privat bruk.

Jag har även använt tjänsten för att göra listor till eleverna så att de kan bocka av vad de har gjort i ett kapitel (Enjoy your meal och Feeling Good). Det går nämligen alldeles utmärkt att skriva ut sina listor och på dem finns det rutor som kan bockas av.

http://todo.ly/

todolyName (required)

Email (required)

Website

Speak your mind